All nations should be friends and help to each other : Emilia Dobreva

24

1 name : Emilia Dobreva
2. Country Serbia
3. how to start modelling:

ans : I began working as a model when I was 12. My models agent saw me when I danced in stage and invited to do some pictures. Now I think it’s more easy – you can just send your photos to agency and they will answer.
4. how many pageant you join:
Ans : I joined 7 international beauty pageants.
5. how many country you visit:
Ans : I traveled a lot and now is my big dream is visit Latinas America.

6. your total awards:
Ans Total awards is :
Miss friendship international winner 2019
Miss Union 2016 ( 1st runner-up)
Miss Model of the World 2016 ( runner-up)
Miss Universal 2017 ( 1st runner-up)
Miss Super talent 2017 ( runner-up)

7. Your future plan:
Ans : As “Miss Friendship International 2019” I want promote friendship around the world .
I want Show to people who is important life out of politics , without wars. That all nations should be friends and help to each other . I have ideas about some project and I hope my international sisters will help to me.

8. how was the China tour:
Ans : oh, I true in love with China. Everyone should visit Chengdu, Shusngliu. I visited a lot of countries and cities ,but Chengdu for me will be always in first place. I talked now about memories and smiling . It was beautiful time . We visited so many incredible places.. this nature , culture , animals.. Did you see red pandas? They are in Chengdu ! Did you try real Chinese food? In Chengdu! Did you see ideal villages? Also in Chengdu! Modern city with history is amazing match . I invite everyone come to with me to Chengdu !

9. say some about your study and family:
Ans : I graduated 2 university.. I’m professional in fashion and now also in tv&radio. I think every human being to learning and knowledge. I can speak 5 international languages and now also I started learning Chinese . About family.. I have amazing family : My father , my beautiful mama and grandmothers. Our home is just filled so much love, peace and gentleness. I also have 2 dogs which are part of our big family.

10. what quality need who want to join any international pageant.
Ans : I think that everyone can join international pageant. But it will be big plus if you have kind heart, love your country and can speak English.

11. how was the China tour
Ans : Oh I true in love with China. Everyone should visit Chengdu Shusngliu.
I visited a lot of countries and cities but Chengdu for me will be always in first place.
I talked now about memories and smiling . It was beautiful time .
We visited so many incredible places. this nature, culture, animals.
Did you see red pandas? They are in Chengdu!
Did you try real Chinese food? In Chengdu! Did you see ideal villages? Also in Chengdu! Modern city with history is amazing match .
I invite everyone come to with me to Chengdu

Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here